BenBlossom_144UplandRd_LR_S-3.jpg

Within this victorian terrace in South East London, the existing reception rooms to the front of the house have become connected to a new combined living/dining/kitchen area to the rear, with the resultant circulating spaces also functioning as independent storage, activity and study areas.

The new side and rear extension provides a well proportioned space for family life. Natural daylight and sunlight is obtained through new rooflights positioned to illuminate the various zones. The impression of light and space is enhanced by a glazed projecting bay to the rear of the extension. This provides a relaxed seating area and clear view through to the external dining platform and landscaped garden.

BenBlossom_144UplandRd_LR_S-7.jpgBenBlossom_144UplandRd_LR_S-6.jpgBenBlossom_144UplandRd_LR_S-1.jpg

BenBlossom_144UplandRd_LR_S-3.jpg

Photograph Credit: BenBlossom