FitClub_04.jpg

London Fit Club commissioned the fit-out of a shell commercial unit in Cannon Wharf, Surrey Quays. London Fit Club is a gym and personal training facility, who were looking to expand and move to a larger premises. The brief required Gruff to design an internal space carefully tailored to the needs of their clientele. The design comprised of a large, open-plan flexible work-out space with reception area, changing facilities, treatment rooms and food preparation kitchen to accommodate their healthy meals service.

The exposed block finish and ductwork of the existing shell was retained where possible, leaving a raw industrial finish internally. Additional partitions and materials inserted into the space were of a muted natural palette of cork and neutral tones. Gruff worked closely with the client to arrive at a suitable internal arrangement and with the careful placement of partitions and hefty training equipment within the main space, we were able to lightly zone areas, allowing individual and group work-out sessions to occur in parallel.

FitClub_05.jpgFitClub_04.jpgFitClub_06.jpg

FitClub_11.jpg

FitClub_02a.jpgFitClub_02b.jpg

FitClub_08.jpg

FitClub_10.jpg

FitClub_03a.jpgFitClub_03b.jpg

FitClub_01.jpg