BenBlossom_ChaucerRd_S_LR-5.jpg

A small but crisp rear extension converted a utility room into a guest bedroom with en suite bathroom. Enabling uninterrupted views through to the garden is a seamless wrap-over window seemingly cut out from the wall and ceiling.

A full renovation transformed this three-storey Victorian end of terrace house in Herne Hill. The project saw period features restored and included a new bathroom and full refurbishment of the bedrooms and living areas.
A bespoke open hardwood staircase connects with an open plan kitchen and dining and guest suite on the bottom floor. The dual aspect glazing in the new bathroom in the small extension harnesses maximum daylight for this north-west facing rear elevation. A fully landscaped back garden leads to a secluded timber-clad seating area right at the rear of the property.

Chaucer Cut-Out was Featured in NLA’s Don’t Move Improve Exhibition 2017.

BenBlossom_ChaucerRd_S_LR-17.jpgBenBlossom_ChaucerRd_S_LR-14A.jpg

BenBlossom_ChaucerRd_S_LR-15.jpgBenBlossom_ChaucerRd_S_LR-5.jpg

BenBlossom_ChaucerRd_S_LR-2.jpg

BenBlossom_ChaucerRd_S_LR-4.jpg

BenBlossom_ChaucerRd_S_LR-16.jpgBenBlossom_ChaucerRd_S_LR-9.jpg

BenBlossom_ChaucerRd_S_LR-10.jpg

BenBlossom_ChaucerRd_S_LR-1.jpgBenBlossom_ChaucerRd_S_LR-8.jpg

Photograph Credit: BenBlossom